Gratis product advies

Ik begrijp goed dat er vragen kunnen zijn, en een goed productadvies mag daarom bij De Kruidentante niet ontbreken. Sterker nog, ik vind het juist heel belangrijk dat je al jouw vragen over het gebruik van etherische olie kunt stellen. Om het advies voor het gebruik van etherische
olie zo laagdrempelig mogelijk te maken geeft De Kruidentante gratis productadvies.

Waarom GRATIS product advies?

De wereld van etherische olie en de bijbehorende producten
kan enorm overweldigend zijn. Er is enorm veel te koop, en het assortiment van
De Kruidentante is groot. Ik kan me heel goed voorstellen dat jij niet goed weet welke olie je moet kiezen. Of misschien twijfel je of een olie geschikt is voor jou. Er zijn behoorlijk wat do’s en dont’s op gebied van etherische olie. Zo kun je bijvoorbeeld niet alle essentiële olie gebruiken terwijl je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Een productadvies is een kort en algemeen advies over de
toepassing en het gebruik van etherische olie uit de shop. Het is niet mogelijk om tijdens een productadvies diep in te gaan op persoonlijke situaties. Heb je wel die behoefte? Dan is een persoonlijk consult op maat wellicht een goede keuze voor je.

Hoe krijg je gratis productadvies?

Het vragen van advies werkt heel simpel. Ik hou van snel en simpel en dat is ook kenmerkend voor het GRATIS productadvies. Er zijn 3 manieren waarop je advies kunt vragen.

Chat:

Stuur jouw vraag via de chat wizard rechtsonderin je scherm om gelijk je bericht naar me te sturen. De chat wordt beantwoord op ma, di, do, en vr van 9.00 tot 16.00. Na het sturen van een appje probeer ik zo snel mogelijk te reageren. Op mijn werkdagen heb je altijd dezelfde dag een antwoord op je vraag en een advies.

Instagram DM:

Volg je @dekruidentante op Instagram? Dan is het ook mogelijk om jouw productadvies op te vragen via een DM bericht. DM berichten worden beantwoord op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 16.00. Je krijgt altijd dezelfde dag antwoord op jouw vraag en waar nodig een passend productadvies.

Mail:

Je kunt jouw vraag ook altijd mailen naar shop@dekruidentante.nl De mail wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

 

Wil je liever een persoonlijk advies op maat?
Wat geheel afgestemd is op jouw behoeften? Dan raad ik je aan om een persoonlijk consult te boeken, waarin ik 1-op-1 jouw wensen en behoeften met je kan doornemen.

Liefs, Ingrid
De Kruidentante