Hoe werkt het affiliate programma

Aanmelden en geld verdienen via het affiliate programma werkt hele makkelijk.

  1. Meld je aan
    Jezelf aanmelden als affiliate van De Kruidentante is gratis. Na je aanmelding neem ik contact met je op om je aanmelding door te spreken. Gaan we samenwerken? Dan ontvang jij een link naar je dashboard, een referral link en een kortingscode om te delen met jouw volgers, vrienden en leden.
  2. Promoot
    Let the fun begin! Vertel enthousiast over de producten van De Kruidentante in jouw blog, op social media of deel het met vrienden en familie. Gebruik bij het delen jouw persoonlijke referral link om te zorgen dat jij jouw commissie ontvangt.
  3. Verdien commissie
    Voor elke aankoop die via jouw link wordt gedaan ontvang jij 10% commissie. Op deze manier verdien jij een passief inkomen en help je mensen met het op een natuurlijke manier ondersteunen van lichaam en geest! Een absolute win-win situatie.


Wat gebeurt er als ik me heb aangemeld?
Na jouw aanmelding neem ik contact met je op en bekijk ik de platformen waar jij De Kruidentante wil promoten. Als jouw aanmelding is goedgekeurd, krijg je toegang tot jouw persoonlijke dashboard. In het dashboard vind je jouw persoonlijke gegevens en instellingen, je referentielink, je statistieken en de betalingen die jij hebt ontvangen. Natuurlijk leg ik je helemaal uit hoe dit systeem werkt. 

Ook ontvang je regelmatig updates via de mail. In deze mails deel ik (nieuwe) productinformatie, sample artikelen die beschikbaar zijn voor affiliates en handige tips om jouw affiliate inkomsten te verhogen.

Belangrijk:
Lees voordat je je aanmeldt de ‘Algemene voorwaarden’ door. Door je aan te melden als affiliate ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of via ingrid@dekruidentante.nl

Ik kijk uit naar een fijne succesvolle samenwerking!


Liefs, Ingrid