Over Mij.

Om te beginnen, ik heb een bloedhekel aan over mij pagina’s. Ze schijnen bij een blog/website te horen. En ik, ik heb gewoon een hekel aan dingen doen zoals ze horen. Maar ja, ik snap ook best dat je wil weten wie er achter deze blog schuil gaat.  

En aangezien ik niet mensenschuw ben, is hier speciaal voor jou een over mij-verhaaltje. Zelfs met foto, wat wil je nog meer? 😉 Vooruit, een beetje uitleg wie ik ben, wat ik doe en waarom ik blog. 

Ok! Riemen vast, want hier komt het! 

Ik ben Ingrid, geboren in 1985 en je mag zelf uitrekenen hoe jong ik ben. Samen met mijn man en twee dochters (Britt 2007 en Faye 2018) wonen we in het prachtige dorp Den Hout in Noord- Brabant. Ik ben een geboren en getogen Brabantse, worstenbroodjes zijn mijn favoriete snack en met carnaval ga ik volledig uitgedost op stap. Als je me hoort praten is mijn Brabantse accent ook duidelijk hoorbaar.  

Op mijn Instagram-account lees je in de eerste regel; hekst zonder bezem, vliegt met de auto. Dit betekent simpelweg dat ik graag het rechterpedaal intrap in de auto. En dat ik ondanks mijn natuurlijk, tikkeltje spirituele levensstijl gewoon in een auto rijdt en niet op een bezem rondvlieg.  

Wat houd die levensstijl dan in? Ik eet graag bewust, ben dol op alles wat met de stand van de maan te maken heeft en ik heb een behoorlijke verzameling affirmatie- en tarotkaarten. Ik verkies natuurlijke verzorgingsproducten boven producten met chemische ingrediënten en ben ik bewust bezig met mijn mentale gezondheid. Met een diploma als aromatherapeut in mijn zak, maak ik ook regelmatig eigen mengsels voor huis-, tuin- en keukenkwaaltjes. Vrijdag de 13e vind ik onzin en zwarte katten hebben me nog nooit ongeluk gebracht. Maar een kaartje trekken voor een spannende situatie doe ik regelmatig.  

Verder ben ik een ondernemer in hart en nieren. Ik ben sinds 2006 trotse eigenaresse van mijn pedicurepraktijk en sinds begin 2022 ben ik ook werkzaam als coach bij personal body plan. Daarnaast heb ik regelmatig een sidehustle als freelancer. Gewoon omdat ik sommige dingen onwijs leuk vind om te doen, maar niet leuk genoeg om er een werkweek mee te vullen. Lang leven de vrijheid van een ondernemer.  

Als je dit alles bij elkaar optelt, deelt door je geluksgetal en daarvan de wortel neemt heb je de formule van deze blog. Lifestyle, gezondheid, ondernemen en moederschap. Dat zijn de onderwerpen waar ik over schrijf. Eerlijk, persoonlijk en met een dosis humor neem ik je mee in mijn leven. En hoop ik dat ik je mag inspireren, informeren en misschien zelfs kan motiveren om van elke dag iets moois te maken! 

Liefs, Ingrid

Ps: Wil je met mij samenwerken? Dan vind je alle info hier.