Persoonlijk 1-op-1 advies

Wil jij het beste uit jezelf en aromatherapie halen? Dan ga ik graag samen met jou kijken naar jouw persoonlijke situatie. We gaan samen jouw wensen, klachten, leefstijl en behoeften onder de loep nemen en in kaart brengen. Zo krijg ik een goed beeld van jouw situatie en kan ik mijn adviezen perfect op jouw persoonlijke situatie afstemmen.

Wat kun je verwachten van een persoonlijk advies?

Als aromatherapeut werk ik met een holistische visie. Dit wil zeggen dat ik ervan uitga dat je lichaam, geest plus ziel één dynamisch geheel zijn en dus onderling nauw met elkaar verbonden zijn. Ik kijk dus niet enkel naar één specifieke klacht of kwaal waar je op dit moment last van hebt, maar naar het complete plaatje van fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Niet medische verklaarbare hoofdpijn kan bijvoorbeeld voortkomen door onverwerkte emoties of verkeerde voeding. Om alle puzzelstukjes (weer) goed op zijn plek te krijgen is het voor mij heel belangrijk om ook echt alles stukjes te hebben en deze te onderzoeken. Alleen op deze manier krijg jij de meest persoonlijke adviezen en tips die ook echt gaan werken.

Yes! Dit wil ik!
 • Anamnese

  Vooraf aan het consult ontvang je daarom een vragenlijst, met een aantal vragen over je fysieke, mentale, emotionele en persoonlijke vragen. Als je het beste uit je consult wil halen is het belangrijk dat je deze vragen zo eerlijk mogelijk invult. De vragenlijst ontvang je digitaal en stuur je ook digitaal aan mij terug. Ik bestudeer de vragenlijst voor onze afspraak.

 • Persoonlijk gesprek (45-60 min)

  Nadat ik jouw vragenlijst heb doorgenomen hebben we een
  persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen dieper in op de anamnese, bespreken we jouw blokkades, krijg je alle ruimte voor je emoties en geef ik je tips en advies. Dit gesprek kan telefonisch, via zoom of live (in Den Hout) plaatsvinden.  

 • Persoonlijk document met tips & adviezen

  Na ons gesprek ga ik mijn advies voor jou op papier zetten. Ik bundel alle tips en adviezen in een mooi vormgegeven persoonlijk document wat ik naar je mail. Zo heb jij altijd het advies bij de hand en kun je tijdens ons gesprek echt
  focussen op jezelf zonder dat je krampachtig alles wil proberen te onthouden. Dit maakt het consult waardevoller en intenser.

Goed om te weten:

- Tijdens een persoonlijk consult combineer ik mijn kennis als aromatherapeut, voedingscoach, mentalcoach en voetreflextherapeut. Dit omdat ik
het jou gun om lekker in je vel te zitten en ik je graag zie dat jouw energie weer stroomt.

- Kies je voor een live gesprek in Den Hout? Dan kunnen we, indien je dit wens, een wandeling maken tijdens het gesprek.

- Je ontvangt een kortingscode voor de webshop van 10% na afloop van je persoonlijk gesprek.

De kosten voor een persoonlijk aroma consult bedragen € 65,-.

Wil je graag een persoonlijk consult? Neem dan even contact met me op via 06-34786534, gebruik de chatknop onderaan de site of mail naar ingrid@dekruidentante.nl.

Tot snel!

Liefs, Ingrid
De Kruidentante

Neem contact met me op >