Retourneren

Alle artikelen uit de shop worden met liefde voor je gemaakt en verpakt. Toch kan het zijn dat (een deel) van je bestelling niet naar wens is. Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht volg je onderstaand stappenplan. 

Stappenplan retourneren:

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden
- LET OP: Producten die je via deze webwinkel koopt en welke op maat worden gemaakt volgens de door jou ingevoerde specificatie kunnen niet worden geretourneerd. Het betreft hier maatwerk. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
 

2. Vul het retour/formulier voor herroeping in en/of mail het naar shop@dekruidentante.nl. Je mag het ook even kopiëren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier hier: HERROEPINGSFORMULIER

3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
De kruidentante 
tav Ingrid Vreijsen
Houtse Heuvel 42A
4911 AW Den Hout

5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door mij is ontvangen stort ik het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.