Wil jij de (h)eerlijkste thee in jouw salon of praktijk?

Jij bent die ondernemer die het belangrijk vind dat jouw klanten zichzelf op hun gemak voelen in jouw salon. Jouw behandelingen zijn veel meer dan de behandeling zelf, het is een beleving. Van binnenkomst tot vertrek wil je dat jouw klanten zich gehoord voelen, ontspannen en heerlijk tot rust komen. En daar hoort niet zomaar een supermarkt theetje bij.

Jouw klanten verdienen meer, en jij wil jezelf onderscheiden van de massa. Ik help je daar graag bij. Het prachtige, eerlijke theeassortiment van OrTea? sluit perfect aan bij de behoefte om jouw klanten die mooie salonbeleving te geven.

De smaken van OrTea? zijn niet alleen bijzonder lekker, maar ook grotendeels biologisch. Helemaal uniek zijn de biologisch afbreekbare theezakjes wat OrTea? niet alleen een smaakvol, maar ook milieubewust merk maakt.  

Omdat ik zelf 16 jaar een pedicure- en schoonheidssalon heb gehad weet ik als geen ander dat jij niet zit te wachten op grote bulkinkoop. Je wilt het beste voor je klanten en zelf het minste gedoe. De klant is koning en jij bent de keizer 😉

Daarom heb ik speciaal voor salons en praktijken een hele gave OrTea? deal. Want jij kunt namelijk via De Kruidentante, met korting jouw OrTea inkopen voor in jouw salon of praktijk. En omdat ik graag op dezelfde manier werk al jij, houdt het niet op bij korting alleen. Ik denk graag met jou mee in de beleving voor jouw klant. Welke thee past er perfect bij jouw behandelingen? Is er een leuke combi-deal te maken met jouw producten en Or Tea?

Daarnaast bied ik je ook de optie om affiliate te worden van De Kruidentante. Via het affiliate- programma kun jij jouw klanten een korting aanbieden op het gehele assortiment OrTea? in de webshop van De Kruidentante. Daarnaast ontvang jij commissie over de verkopen die met jouw kortingscode gedaan worden. Dit is dus echt een win-win situatie.

Wil jij:

✔️ Een geweldige salonbeleving voor jouw klant?
✔️ Geen torenhoge voorraad en altijd verse thee?
✔️ Jezelf onderscheiden van de concurrentie?
✔️ Geen hoge startorder?
✔️ Leuke combi-deals met producten en OrTea?
✔️ De kans op een extra passief inkomen?

Neem dan snel contact met me op voor meer info.

Ik kom graag naar jouw salon of stuur je een proefpakket OrTea? zodat je zelf
kunt proeven en ervaren.

Liefs, Ingrid

De Kruidentante.

Neem contact met met op