Verzorgingsproducten & meer.

Etherische oliën kunnen niet alleen puur gebruikt worden. Van de oliën kun je ook diverse verzorgingsproducten maken. Badolie, massageolie en Roll-ons zijn bijzonder populair. Al deze producten zijn gebruiksklaar en makkelijk mee te nemen. Ideaal voor vakantie, werk en onderweg. Maar ook thuis zijn deze producten onmisbaar!

Populaire Verzorginsproducten:

Voor elke situatie een product met essentiële olie.

Verzorgingsproducten op basis van essentiele olie zijn er in veel soorten. Massageolie en badolie zijn de bekendste. Maar er zijn ook rollers, doucheproducten en aurasprays verkrijgbaar. Allemaal producten op basis van etherische oliën. Deze producten zijn ontwikkeld om je te ondersteunen bij ontspanning, kwaaltjes en klachten. De producten zijn direct gebruiksklaar en er makkelijk in gebruik. De producten worden vaak ingezet bij slaapproblemen, nachtrust, hsp, prikkelverwerking en burn-out klachten. Voor kinderen is er een speciale lijn met verzorgingsproducten op basis van etherische olie beschikbaar. In deze lijn zijn enkel oliën verwerkt welke schikt zijn voor kinderen.

Verzorgingsproducten op basis van etherische olie.

Heb jij altijd al interesse gehad in etherische oliën, maar heb je niet de tijd om zelf en de kennis om zelf aan de slag te gaan met etherische oliën en basis olie? Dan zijn deze kant-en-klare verzorgingsproducten op basis van essentiële olie zeker heel interessant voor je. Alle producten zijn direct gebruiksklaar, door het toevoegen van een draagolie.

De producten zijn hierdoor enorm geschikt om mee te nemen op reis, naar school, naar je werk of gewoon standaard in je tas of jaszak te hebben.